Stiekem neurie jij al ‘driving home for christmas’. Nu de voorbereidingen in volle gang zijn helpt foodies graag een handje mee. Toch zijn er ook een hoop mensen die niet staan te trappelen om de kerstdagen. Want het brengt vaak veel geregel en dilemma’s met zich mee. Vooral de vraag ‘wat zetten we op tafel’ is een lastige. foodies helpt je met keuzes maken en stelt een drie gangen kerstdiner samen op basis van een thema. Met vandaag het kerstdiner vegetarisch..
Elk jaar weer iets nieuws bedenken is soms best lastig. Verfijnd, origineel en lekker, dat zijn toch wel de criteria waar een gezellig kerstdiner aan moet voldoen. Met groente in de hoofdrol kan dit net zo goed en zo kunnen al je gasten genieten van het kerstdiner!

Bietencarpaccio met gepofte knoflook, tuinkers en kaascroutons

kerstdiner vegetarisch

Rodebiettagliatelle met kalettes en room

biettagliatelle

Amandelpavlova met citroenroom

Amandelpavlova met citroenroom
 

Meer inspiratie voor het kerstdiner?

Heb jij meer inspiratie nodig voor de feestdagen? In de superdikke kersteditie van foodiespakken we uit met alles op het gebied van eten, koken én lifestyle in de feestmaand! Of kijk eens tussen de recepten van foodies om je eigen samenstelling voor het kerstdiner te maken.

Kerstdiner vegetarisch