Maandag
Je week kan niet beter beginnen dan met deze saté van jackfruit. Heerlijk met zelfgemaakte pindasaus en frisse ingelegde komkommers. Dit is echt een plantaardig feestje!
> naar het recept voor jackfruitsaté met ingelegde komkommer
Dinsdag
Weleens van orzo gehoord? Wij zijn gek op deze pastasoort. Met deze varkensgehaktballetjes en frisse tzatziki waan je je een in Griekenland.
> naar het recept voor pittige varkensgehaktballetjes met tzatziki
Woensdag
Wat deze pad thai zo lekker maakt? De krokante tofu. Voor iedereen die niet van tofu houdt: probeer deze pad thai en je bent gegarandeerd om.
> naar het recept voor pad thai met krokante tofu
Donderdag
Dit is echt de zon op je bord. Een makkelijke lauwwarme salade die zo op tafel staat en toch heel bijzonder aanvoelt. Schenk er een goed glas wijn bij!
> naar het recept voor pittige worstjes met boontjes en ei
Vrijdag
Het is vrijdag. Je hebt een drukke week achter de rug en dus komt een snelle maaltijd van pas. Deze quesadilla kozen we voor je uit. Lekker met een coronabiertje.
> naar het recept voor quesadilla
Zaterdag
Voor eten met stokjes moet je tijd maken, dat doen we op zaterdag. Leer hier de perfecte rijst maken en geniet van dit gerecht met Aziatische invloeden.
> naar het recept voor kip met Chinese paddenstoelen
Zondag
Kun je buiten eten? Maak dan snel deze salade en haast je naar het park of je achtertuin. Neem lekker vers stokbrood mee, wat aioli en je zondagse maaltijd is klaar.
> naar het recept voor tabouleh