Maandag

Je week kan niet beter beginnen dan met deze saté van jackfruit. Heerlijk met zelfgemaakte pindasaus en frisse ingelegde komkommers. Dit is echt een plantaardig feestje!

Jackfruitsaté met pittig ingelegde komkommertjes

> naar het recept voor jackfruitsaté met ingelegde komkommer

Dinsdag

Weleens van orzo gehoord? Wij zijn gek op deze pastasoort. Met deze varkensgehaktballetjes en frisse tzatziki waan je je een in Griekenland.

lekker door de week varkensegehaktballetjes

> naar het recept voor pittige varkensgehaktballetjes met tzatziki

Woensdag

Wat deze pad thai zo lekker maakt? De krokante tofu. Voor iedereen die niet van tofu houdt: probeer deze pad thai en je bent gegarandeerd om.

Pad thai met krokante tofu en broccoli

> naar het recept voor pad thai met krokante tofu

Donderdag

Dit is echt de zon op je bord. Een makkelijke lauwwarme salade die zo op tafel staat en toch heel bijzonder aanvoelt. Schenk er een goed glas wijn bij!

> naar het recept voor pittige worstjes met boontjes en ei

Vrijdag

Het is vrijdag. Je hebt een drukke week achter de rug en dus komt een snelle maaltijd van pas. Deze quesadilla kozen we voor je uit. Lekker met een coronabiertje.

> naar het recept voor quesadilla

Zaterdag

Voor eten met stokjes moet je tijd maken, dat doen we op zaterdag. Leer hier de perfecte rijst maken en geniet van dit gerecht met Aziatische invloeden.

> naar het recept voor kip met Chinese paddenstoelen

Zondag

Kun je buiten eten? Maak dan snel deze salade en haast je naar het park of je achtertuin. Neem lekker vers stokbrood mee, wat aioli en je zondagse maaltijd is klaar.

> naar het recept voor tabouleh