Sanne

Sanne checkt voor deze Pasen of de rabarber al klaar is voor een vroege oogst. Tijd voor gekarameliseerde rabarber met munt!

Sanne Pasen

Yvonne

Normaal gesproken zat ik nu met mijn familie aan een gedekte tafel vol croissantjes, maar vandaag houd ik het bij m’n zelfgebakken pestobroodjes. Lekker bij het ontbijt, de lunch én de borrel!

Roxanne

Ik heb mijn appartement in Nijmegen enkele weken omgeruild voor mijn ouderlijk huis en het voelt als één grote herbeleving van mijn jeugd. Vandaag genoten we met zijn drieën van een lekkere paasbrunch. Het klapstuk? Dat is natuurlijk de konijnentaart van mijn moeder.

Martina

Ik heb spinaziequiche gebakken en we hebben heerlijk gepicknickt!

Wat er bij jou ook op het menu staat, we wensen je een fijne Pasen. Ga je iets maken uit foodies? Laat ons dan meegenieten door @foodiesmagazine te taggen op Facebook en op Instagram #iamfoodies te gebruiken. De lekkerste creaties verzamelen we binnenkort in een blog op onze website, dus tag ons naar hartenlust!

Liefs,

Martina, Roxanne, Sanne, Yvonne & Willem