Gegrilde avocado met harissa-hummus
Op de redactie keken we zo uit naar het grote BBQ nummer: en dat roept natuurlijk om een mooi stukje vlees. Maar de vega’s onder ons willen ook wat en we zijn dan ook hartstikke trots op de veggie barbecue in dit nummer.
Sanne: ‘Dit recept is zo verrassend: met deze veggie steel je de show tijdens de barbecue’.
Pistache-ricottacakejes
Emil: ‘Als er een recept is uit deze editie waar ik nieuwsgierig naar ben dan zijn het deze cakejes. Ik denk ook dat lezers dit recept kunnen waarderen!’
Gefrituurde augurken met dille
Je dacht dat je alles al kende wat gefrituurd kon worden, maar dan heb je het mis. Want dit is toch wel de crème de la crème onder het frituren. Probeer ze ook eens met Turkse komkommers voor een extra dimensie. Maar een gewone komkommer doet waarschijnlijk al genoeg om je over te halen.
Lotte: ‘Dit is the best of both worlds. Ik dacht dat ik gek was op augurken én frituren maar dat deze combinatie waanzinnig is weet je pas wanneer je het geproefd hebt..’
Kaas-knoflookbroodjes
Een weekendproject is geen weekendproject als het geen klassieker is. We gaan voor een heerlijk knoflookbrood dat je met je vrienden kunt delen. Lekker een stukje afbreken en dippen maar. Maar wees gewaarschuwd dit breekbrood is heel erg moeilijk om te delen. Bovendien bij het zien van die kaasstrengen zeg je dips op elke bite!
Yvonne: ‘Ik kan niet wachten om dit fantastische brood te maken, dit ziet er toch té lekker uit?!’
