Advertentie
Al maanden zijn we bij Foodies druk om jou de lekkerste kerst te bezorgen. We kibbelden over coverteksten, kookten ons een slag in de rondte, vroegen onze favoriete culi-auteurs naar hun ideale kerstdis en bogen ons over feestelijke tafelaankleding. Afgelopen week gingen de puntjes op de I en stuurden we 'ons (kerst)kindje' naar de drukker. Benieuwd hoe dat eraan toeging? We nemen je graag even mee achter de schermen!
Kan jij ook niet wachten tot je kunt gaan proefkoken uit Foodies’ heerlijke kerstnummer? Je hoeft nog maar heel even geduld te hebben, want 12 november ploft hij bij onze abonnees op de mat. Heb je de feestuitgave besteld als pre order? Ook dan kun je op 12 november vol verwachting voor de brievenbus gaan zitten. Zo niet, omcirkel deze datum dan in je agenda met een rode stift en grijp hem mee bij Bruna of een van onze andere verkooppunten.
Onze tips
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
5x recepten voor tompouce
Oranje boven: 9x recepten voor Koningsdag
5x zoete lekkernijen met kwark
Zomerse salade bij de BBQ: recepten en tips
5x recepten voor Hollandse koekjes
5x bakken met rabarber
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
Roxanne