1. Onder de €15: olie & azijn

Prijken op jullie aanrecht nog steeds plastic flessen met olie? Dat kan leuker! Met een toffe olie – en azijnset moffel je deze keukenfavorieten niet langer weg, maar worden ze de eyecatcher van de ruimte.

2. Onder de €20: persoonlijk plankje

Zeg het met een plank! Je hebt keuze uit maar liefst negen romantische teksten. Verstop de boodschap voor je geliefde onder de lekkere hapjes en maak er een heerlijke avond van met zijn tweeën.

3. Onder de €25:  I drink tea my dear

Altijd goed: zelf een pakketje samenstellen met verse thee, een reep chocolade, een leuke mok en een theezeef. Wij tippen je deze prachtige mok van Urban Culture in combinatie met deze theezeef met een gouden aapje. Is je lover niet zo’n fan van thee? Bedenk dan iets leuks rondom koffie of stel een tof cocktailpakket samen.

4. Onder de €30: smakelijk!

Met een kookboek zit je bij je favoriete keukenprins(es) altijd goed! Ik vroeg Yvonne om haar nieuwste favorieten voor jou op een rijtje te zetten en zij kwam met dit lijstje op de proppen. Bijkomend voordeel: die nieuwe recepten moeten natuurlijk uitgetest worden en jij vindt het vast niet erg om proefkonijn te zijn.

Kookboekenkasten

5. Onder de €35: Viva la pasta

Het was niet voor niets dé ultieme date van Lady & De Vagebond: samen spaghetti & meatballs eten. Oké, zij maakten hem niet zelf, maar jullie doen dat lekker wel met deze prachtige pastamachine. Geef hem cadeau en ga vervolgens samen in de keuken aan de slag. Als dat niet dé ultieme valentijnsdate is, weten wij het ook niet meer…

Iedere maand een cadeautje?

Wil jij jouw favoriete kookgek niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts €15 geef jij 3x Foodies cadeau en inspireer jij de begunstigde om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Ook leest hij of zij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Het cadeauabonnement stopt automatisch. We snappen dat dit moois té leuk is om weg te geven, dus je kan Foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen!