1 Het boek Grillmasters

Met het mooie weer in zicht willen vaders maar één ding: vlammen in de achtertuin! Dit barbecueboek van Seppe Nobels (de creatieve groentechef) en Peter de Clercq (de gepassioneerde vuurmeester) is net even anders dan alle andere barbecueboeken. Het boek is ingedeeld in landen, dus je kunt kiezen voor jouw voorkeurssmaak. Ga voor het pittige van Thailand, het verfijnde van Frankrijk of het eigentijdse van Scandinavië en laat je uitdagen door de verrassende gerechten; Bloody Mary oesters (ja van de barbecue!), in zoutkorst gegaarde kreeft, Thaise gemarineerde kipsatés of carpaccio van gele gepofte biet.

WIN // foodies mag 3x het boek Grillmasters weggeven. Kans maken? Check onze Instagrampagina en vertel waarom jouw vader dit zou moeten winnen!

cadeaus voor vaderdag

2 Gin van The Stillery

Een flesje wijn is een béétje afgezaagd, maar een flesje gin daarentegen. Helemaal leuk als het ook nog eens op eigen bodem is gebrouwen! In The Stillery vlakbij station Sloterdijk in Amsterdam brouwen drie jonge jongens spirits van vroeger – ambachtelijk gestookt dus – in een nieuw jasje. De gin is er fruitig, de wodka heeft een toets van witte chocolade en de jenever is gemaakt van biologische spelt. Een flesje cadeau doen alleen niet genoeg? Doe met je vader een rondleding of ga naar een tasting of cockatilworkshop bij The Stillery.

3 Kaartjes voor De Parade

Cadeaus zijn leuk, maar tegen een beetje quality time kan niets op. Neem je vader een dagje mee uit naar De Parade. Het theaterfestival trekt deze zomer naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Op het festival vind je vermaak in de vorm van zo’n 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen. Koop een biertje, bezoek een paar voorstellingen en praat tussendoor gezellig bij aan een van de gezellige tafeltjes tussen de foodtrucks.

cadeaus voor vaderdag

4 Geheel verzorgd borrelavondje

Komt er voetbal op televisie? Moet Max Verstappen rijden? Maak er een zoon-vader of dochter-vader avondje van. Jij legt je vader een avondje in de watten door voor het eten en drinken te zorgen. Trakteer hem op een ijskoud colaatje en de nieuwe borrelnootjes van Bites We Love. Ga jij voor gemarineerde sojaboontjes en crunchy erwten, chili-lime tuinbonen en rozijnen, geroosterde kokos en pure chocolade of gedroogde appel en cashewnoten?

5 Een bierpakket of thuistap

Wordt jouw vader blij van een lekker speciaalbiertje? Dan is het Vaderdag Selection Pack van Beerwulf het perfecte cadeau. Ga voor de selectie of, voor de echte bierliefhebbende vader, het premium pack met complexere bieren in verschillende bierstijlen. Drinkt je vader het bier liever ijskoud en zelfgetapt? Beerwulf heeft ook een thuistap, the Sub. Ga naar beerwulf.com om jouw cadeau uit te zoeken en vergeet niet een persoonlijke boodschap aan je cadeau toe te voegen!

cadeaus voor vaderdag

6 Tijdschrift cadeau

Is jouw vader een echte Apple-addict? Heeft hij groene handen? Houdt hij van snelle auto’s of juist klassieke wagens? Dan is een tijdschrift misschien wel het perfecte cadeau voor vaderdag. Kies uit iCreate, Gardeners World, Auto Review of Classic Cars en trakteer je vader op 3 edities leesplezier! Extra leuk: het tijdelijke abonnement is inclusief een digitale cadeaubon die je kunt printen, zodat je je vader bij het cadeau een persoonlijke boodschap kunt geven.

cadeaus voor vaderdag