Deze maand uitgelicht uit onze foodies goodies webshop:

Ballarini Taormina koekenpan

De Ballarini Taormina koekenpan met een doorsnede van 24 cm is een veelzijdige, onmisbaar maatje voor in je keuken. Hij heeft viervoudige krasvaste KERAVIS anti-aanbaklaag op een titanium ondergrond en is hierdoor geschikt voor alle metalen keukengerei. De gemakkelijk te reinigen poedercoated buitencoating zorgt voor een hoge hitte bestendigheid. Daarnaast is de pan ook ovenvast tot 200 graden Celsius.  Door de uit aluminium en roestvrijstaal samengestelde bodem geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie.  Hij kan in de afwasmachine en is vrij van PTFE, PFOA, zware metalen en nikkel. Er wordt Beschermingshoes meegeleverd en heeft maar liefst 10 jaar garantie. Bestel de Ballarini Toarmina koekenpan.

Tokyo Design Colored plate Red

Dit vrolijke bord van Tokyo Design in zachte pastels zorgt meteen voor een feest op tafel. Gebruik hem als serveerschaal, maaltijdbord of voor snacks en koekjes. Meer bloemige motieven van Tokyo Design, bijvoorbeeld in het rood en blauw, vind je ook op de webshop. Zo maak je van je tafel een vrolijke bedoening of juist de perfecte match met de rest van je interieur. Het bord heeft heeft een doorsnede van 25,7 cm. Bestel de Tokyo Design Colored plate

Krups Koffiemolen

Er gaat weinig boven je dag starten met koffie. Met je eigen zelfgemalen bonen wordt zo’n kopje nóg lekkerder omdat het aroma in de boon veel langer behouden blijft. De bonenmaler van Krups maakt het je gemakkelijk! Na één simpele druk op de knop verspreidt de geur van versgemalen koffie zich al door de keuken. De inhoud van het reservoir is 75 gram. Bestel de Krups koffiemolen.