Biologische Slagerij Takke

Voor 100% natuurlijk biologisch vlees ben je bij Biologische slagerij Gerrit Takke in Utrecht aan het juiste adres. Al ruim 25 jaar is deze biologische slagerij in Utrecht een begrip. Ze verkopen prachtige biologische producten zoals vlees, vleeswaren en salades waarmee ze hun vakmanschap en passie laten zien. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gerenommeerd horeca-leverancier, dus ook voor grootverbruik kan je hier terecht. Stel eenvoudig je eigen barbecuepakket samen via de BBQ shop of bestel losse biologische producten in de webshop. Lekker vers en van de hoogste kwaliteit!

Ruim 25 jaar geleden startte Gerrit Takke één van de eerste biologische slagerijen in het land. Samen met het team was de eigenaar als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat hij biologisch vlees lekker vond, waren ook aspecten als dierenwelzijn en milieu voor hem belangrijk. Biologisch vlees is nu goed verkrijgbaar, maar in de beginjaren was dat zeker niet het geval. De vraag en het aanbod groeide in de afgelopen jaren explosief.

De biologische slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel. Het is hun passie om de klanten dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Met dezelfde idealen als toen, maar met de kennis van vandaag adviseren zij je graag over het biologische vleesassortiment en vleeswaren. Of je kiest voor hun bekroonde Gelderse worst óf het gerijpte Dry Aged vlees. Ze weten zeker dat je de liefde voor het vak in hun producten zal proeven!

GRATIS Spaanse droge worst bij jouw online bestelling!

Bestel nú biologisch vlees vanuit je luie stoel bij Biologische Slagerij Takke. Ga voor verantwoord, dier- en milieuvriendelijke slagers producten, barbecuepakketten of kookbenodigdheden. Vul tijdens het afrekenen de code ‘’Foodies’’ in bij de omschrijving en ontvang een Spaanse droge worst t.w.v. € 5,-.