Echte boeren zuivel van den Eelder

Den Eelder, echte boerenzuivel zit binnenkort in een duurzamer jasje. Het nieuwe pak is gemaakt van een ongebleekt karton en is klimaatneutraal. Den Eelder koestert de natuur waarin wordt gewerkt. Den Eelder draagt zorg voor de biodiversiteit en heeft voor de weidevogels een plasdras perceel: een echt paradij s voor vogels. Met de groene stroom die wordt opgewekt uit de mest van eigen koeien, voorziet Den Eelder onze energiebehoefte. Ook de zuivelproducten worden hiermee gemaakt.

Gratis gevuld koeltasje op 29 juni

Kom naar de open dag van Den Eelder op 29 juni 2019 om dit allemaal met eigen ogen te zien! Bij het laten zien van deze lezersaanbieding krijg je een gratis koeltasje vol met heerlijke boerenzuivel en het prentenboek Aagje. Meer informatie op DenEelder.nl/opendag.

Nieuwe Sodastream Flavors in duurzame fles

Maak van je (bruis)water een sprankelend fruitig drankje. Het is weer lente, en dus het seizoen om volop te genieten van een heerlijk drankje op een terras. Om je water een fruitige smaak te geven zónder tussenkomst van een plastic flessen, introduceert SodaStream nieuwe Flavors. De vier nieuwe Sodastream Flavors zij n het ontdekken meer dan waard. Mix je favoriete smaak met plat of bruisend water. Proef de natuurlijke smaken dankzij 50% écht vruchtensap. De Flavors bevatten geen conserveermiddelen en zijn verpakt in duurzame glazen flessen.

Ontvang nu 10% korting op Sodastream Flavors

Benieuwd naar deze verfrissende smaken? Shop de flavors met 10% korting, met de code “FLAV-EDZL-0U36” op SodaStream Store.

Geldig tot en met 31 juli 2019.

Word circulair in de keuken met Oil2Wax

Recycle je eigen gebruikte keuken-oliën en maak er een heerlijke ruikende geurkaars van. Of het nu gaat om olie die je over houdt na het bakken, frituren of na het afgieten van je tonijn of zongedroogde tomaten? Dat maakt niets uit!

€5,- korting op een Oil2Wax startpakket

Met behulp van Oil 2 Wax en 100ml plantaardige olie maak je eenvoudig een geurkaars. Voor de lezers van Foodies is er een startpakket voor het maken van 2 geurkaarsen. Dit pakket bestaat uit poeder, kleurtabletjes, lontjes en een eenvoudige handleiding.

Speciaal voor Foodies lezers ontvang je met de code “O2W” een leuke korting op dit startpakket bij Oil2Wax. Je betaalt dan geen € 14,50 maar slechts € 9,50 inclusief verzending!