Op de redactie krijgen wij vaak vragen over onze styling producten. Goed nieuws voor ons; want dan is het plaatje goed gelukt! 
Na de fotoshoot van ‘Gelukkig Chinees Nieuwjaar’ in foodies februari bleven de vragen binnenkomen, tijd om het geheim van de smit te verklappen. We gebruikten we onder andere het servies van Tokyo Design Studioen Serax. Hieronder vind je alle foto’s, klik op de afbeelding om het product eens van dichtbij te bekijken en natuurlijk meteen te bestellen!
fonq styling
Op bovenstaande afbeelding zie je links: Tokyo Design Studio Nippon Blue Bord stripe en rechts de schaal Tokyo Design Studio Nippon Blue Bord dot. Wij willen deze tafel, nu!
fonq styling
Voor de foto met de dumplings gebruikten we het bord vanTokyo Design Studio Nippon Blue bord.
fonq styling
Deze schaal kochten we ook bij fonQ maar helaas is die inmiddels uit de collectie.
fonq styling
Voor het presenteren van de Kung Pao garnalen vonden we dit een geweldig bord, past helemaal bij het thema Chinees Nieuwjaar.
fonq styling
Heel mooi en chic om je gerechten in te serveren: de Serax Terres de Rêves borden.
Ben jij op zoek naar mooi servies voor een goed gedekte tafel? Kijk dan eens bij fonq.nl. Het februari nummer nog niet gezien? Je kunt hem altijd nog nabestellen!
Foto’s: Eddy Haitjema Foodstyling: Willem van Santen Styling & receptuur: Willemijn van der Kamp Servies etc: eigen collectie