Amerikaanse maten

Voortaan is er geen reden tot paniek wanneer het jou gaat duizelen van de Amerikaanse maten. Wij hebben namelijk handige overzichten voor je gemaakt: van cups naar grammen, cups naar ml en Fahrenheit naar Celcius. Zo kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid ingrediënten bij elkaar verzamelen en stuit je nooit meer op problemen bij het verwarmen van je oven. Onze handige rijtjes helpen je op weg! Tip van ons: print de tabellen uit en hang ze op de koelkast. Zo heb je altijd een handig overzicht bij de hand.

Iedere week de beste kooktips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Cups naar grammen

cup to gram

Cups naar ml

cups to ml

Fahrenheit naar Celsius

fahrenheit to celcius

Trek gekregen?

Heb je gelijk zin gekregen om aan de bak te gaan? Probeer dan een van onze lekkere bakrecepten! We hebben het extra makkelijk voor je gemaakt en onze berekeningen er al op los gelaten.

Zachte chocolade-amandelrepen

Donna Hay: “Er gaat niets boven een voorraadje lekker gezonde snackrepen voor als je plots zin hebt om te snoepen. Deze verbazend eenvoudige, heerlijke raw slice is het ideale antwoord op deze zoete verlangens.”

cups to grammen

Dutch baby met peer en kardemom

In veel Amerikaanse gezinnen wordt vaak ontbeten met pannenkoeken. Als je een groot gezin hebt, of ooit voor meer dan twee personen pannenkoeken hebt gebakken, dan weet je dat pannenkoeken geen makkelijk, ontspannen ontbijtgerecht is om te maken. Deze pannenkoek uit de oven is de oplossing en wordt vast een favoriet!

bakken met kardemom: Dutch baby met peer en kardemom