Advertentie
Tijd voor Willem’s kooktips! Elke vrijdag versturen wij de leuke ‘Foodies Favourites Friday’ nieuwsbrief! Ben jij al lid? Schrijf je nu in via deze link en ontvang iedere vrijdag als eerste de leukste artikelen, interessante nieuwtjes, aanbiedingen, het recept van de week én de handige kooktips van onze eigen foodieskok Willem!
Worcestersauce
Het flesje is plakkerig en nog maar voor de helft gevuld. Terwijl ik het áchter uit het keukenkastje pak, vraag ik me af waar die andere helft gebleven is. Even ruiken en ik weet het weer: de volle smaak van die worcestersauce maakt de toevoeging van kip en kaas aan deze caesarsalad haast compleet overbodig. En deze bloody mary zou de bloody mary niet zijn zonder het zwarte sausje, evenals deze heerlijke steaks. Ik glimlach wanneer ik het flesje vóórin het kastje terugzet: toch eens vaker gebruiken dat vergeten goedje!
Onze tips
Tofu marineren: zo maak je tofu écht lekker
Aan de bak: dit zijn verschillende soorten deeg, bakpoeder en gist
Ouderwetse boterkoek bakken: tips en recept
Welke bloem is het meest geschikt om mee te bakken?
Zo kun je het beste salades bewaren & meenemen
De verschillende soorten peper op een rij
Geheim: dit moet je bij champagne eten!
Handig overzicht: hoeveel gram pasta per persoon?
Bestaat er ook goedkope champagne?
Zelf jus maken: het perfecte recept (met of zonder vlees)
Wat betekent brut en demi-sec bij champagne?
Do or don’t: mag ik champagne met ijs drinken?
Champagne rosé of wit: waar komt die kleur vandaan?
Paaseitjes over? Dit maak je ermee!
Aspergesoep maken: basisrecept, variaties en tips
Maiskolf bereiden: zo doe je dat
Redactie