Eerder ontdekten we dankzij TikTok al wat dé ultieme manier is om je bewaardozen weer schoon te krijgen en hoe je een halve avocado wél langer kan bewaren, maar ook anno 2021 stelt het videoplatform niet teleur. Samira Kazan, die op social media bekend is als @alphafoodie, plaatste een video waarin ze laat zien hoe je op de makkelijkste manier ooit smakelijke wraps kunt maken. Het resultaat? De wrap hack ging viral op zowel TikTok als Instagram en talloze gebruikers maakten hun eigen variatie.

Supersimpele TikTok wrap hack

Het idee is als volgt: pak een tortilla en snijd hem tot de helft in de lengte door. Leg op ieder kwart een ander ingrediënt (bijvoorbeeld een kwart met groenten, een kwart met kip, een kwart met kaas en een kwart met saus) en vouw hem met de klok mee op. Leg hem even onder de paninigrill of in de pan & klaar is je lekkere lunch of diner. Liever een koude wrap? Dat kan natuurlijk ook!

Wij probeerden het al even uit en deze wrap hack is écht zo simpel als hij klinkt. Oh, en ook niet geheel onbelangrijk: de smaken zijn perfect verdeeld en je hebt geen last meer van ingrediënten die eruit vallen. Lifechanging? Hell yes!

Inspiratie nodig?

Je kunt voor de wraps alles gebruiken wat maar in je koelkast ligt, maar we hebben alvast wat video’s met lekkere combinaties verzameld zodat je deze briljante hack uit kunt proberen.

@alphafoodieFun inspo ? ##tortilla##foodtiktok##foodhack##healthyfood♬ original sound – AlphaFoodie

@cookingwithamyyHad to try this ? ##wrap##foodhack##tiktokhacks##diy##fyp##foryou##foryoupage♬ original sound – SheBakes

@cookingwithayehRevolutionary Lunch Wrap! ##fyp##foryou##foryoupage##foodtiktok##wrap##lunch♬ Taste It – Ikson

@carterbk_Tortilla hack cheeseburger edition. ##tortillatrend##tiktoktrend##trending##cheeseburger##tiktokfood##foryou##fyp♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon