1. Gadogado

Rukmini’s favoriet uit haar vegetarische kookboek ‘De groene bakplaat’. De pindadressing maakt deze Indonesische salade onweerstaanbaar.

Gadogado: indonesische salade met aardappels, sperziebonen & pindadressing

2. Zalm-tandoori met zoete aardappel, tomaten & rode ui

Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij dit makkelijke ovenrecept. Lekker voor doordeweeks, maar ook als eenvoudige uitpakker in het weekend.

Zalm-tandoori met zoete aardappel, tomaten & rode ui

3. Snelle quiche

Een makkelijkere manier om je quiche te maken is er niet. Je bedekt de braadslede met bladerdeeg, doet de vulling erin en klaar is Kees!

De meest luxe snelle quiche: broccoli, gorgonzola & walnoot

4. Lamsvlees met pistachenootjes & ovengebakken groenten

Heb je iets te vieren? Zet dan deze lamsracks op tafel. Al is dat sowieso al reden voor een feestje natuurlijk.

Lamsvlees met pistachenootjes & ovengebakken groenten

5. Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Met dit makkelijke ovenrecept wordt het wel heel eenvoudig om aan je dagelijkse portie groenten te komen. Yum!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool