Aan jou telkens de vraag: welke van de 2 opties kies je?

Kerstmenu: makkelijk voor te bereiden

Check, check, check! Jouw pen vliegt over het papier van de vinkjes. Dit menu is makkelijk vooraf te bereiden.

Voorgerecht

 of

Ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise en geitenkaas of Pompoensoepje met room en speculaaskruiden

Hoofdgerecht

of

Zalm gemarineerd in gin-tonic of Broodkrans met pulled oats en cranberry’s

Nagerecht

of

Ultieme chocolademousse of In rosé gestoofde peren met morbier

Kerstmenu: chique & luxe

Jouw moment of fame is nu! Ga voor dit next level menu met luxe producten, bijzondere bereidingen en een elegante uitstraling.

Voorgerecht

of

Kip-dragonpasteitjes of Tartaar van geroosterde biet met appelkappertjes en burrata

Hoofdgerecht

 of

Tournedos met madeirasaus en truffel of gevulde pompoen met roomsaus en boerenkool

Nagerecht

 of

Kersen met port en speculaaskruimels of Citroenpannacotta met geroosterde amandelen

Kerstmenu: uitgebreid genieten

Neem lekker de tijd en geniet met volle teugen van deze fantastische gerechten.

Voorgerecht

of

Kerstkrans met pompoen en ricotta of Open bao met char siu

Hoofdgerecht

of

Rendang van kalfsschenkel of Beet wellington

Nagerecht

of

No-bake chocolade-sherrytaart of Croquembouche

Op zoek naar meer inspiratie voor Kerst? Je de lekkerste recepten in Het grote kerstnummer van Foodies (o.a. verkrijgbaar bij Bruna)