Menu voor Pasen

De paasdagen staan voor de deur. Dat betekent een weekend lang uitgebreid tafelen. Dit is dus bij uitstek het moment om uit te pakken en wat speciaals op tafel te zetten. Heb jij nog geen idee wat je volgende week gaat maken? Geen paniek! Wij hebben speciaal voor Pasen een heerlijk menu samengesteld vol met onze favoriete smaken van het voorjaar. Zo koken wij graag met het witte goud en (chocolade)eieren. Krijg jij hier ook trek van? Laat je dan inspireren door dit menu voor Pasen. Succes gegarandeerd!

Meer fijne menu’s ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

Lekkere combi: een zacht eitje op een knapperige salade. Met dit voorgerecht zet je een bord vol kleur op tafel. Dat staat niet alleen heel gezellig maar is ook nog eens heel erg gezond. De salade zit boordevol vitamines. Eat the rainbow en vier het voorjaar!

> naar het recept: warme linzen-roodlof salade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei

Warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei

Hoofdgerecht

Bij ons het vaste prik; asperges op tafel tijdens de paasdagen. En in dit menu voor Pasen gaan wij voor klassiek. Zo komen de asperges het beste tot hun recht. We serveren het witte goud met biefstuk en hasselback patatoes. Wel zo feestelijk. Van zo’n heerlijk hoofdgerecht wordt toch iedereen blij?

> naar het recept: asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Asperges met biefstuk en hasselback potatoes menu pasen

Nagerecht

Jaren geleden sierde deze prachtige feestelijke taart de cover van ons paasnummer, maar deze taart is nog steeds tijdloos lekker. Pak je oude Foodies erbij of klik gewoon op onderstaande link om hem te maken. Vergeet ‘m vooral niet rijkelijk met (paas)eitjes te versieren. Zo is ‘ie helemaal in thema!

> naar het recept: advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Lees ook: Bakken voor Pasen: dit zijn de leukste recepten voor kinderen