Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Dit is hét ultieme paasmenu

Advertentie

De paasdagen staan voor de deur. Dat betekent een weekend lang uitgebreid tafelen. Dit is dus bij uitstek het moment om uit te pakken en wat speciaals op tafel te zetten. Wat denk jij van dit paasmenu?

Paasmenu recepten

Heb jij nog geen Paasmenu gepland en weet je nog niet wat je op tafel wil zetten? Geen paniek! Wij hebben speciaal voor Pasen een heerlijk menu samengesteld vol met onze favoriete smaken van het voorjaar. Zo koken wij graag met het witte goud en (chocolade)eieren. Krijg jij hier ook trek van? Laat je dan inspireren door dit Paasmenu. Succes gegarandeerd!

Meer fijne menu’s ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

Warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei

Warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei

Lekkere combi: een zacht eitje op een knapperige salade. Met dit voorgerecht voor Pasen zet je een bord vol kleur op tafel. Dat staat niet alleen heel gezellig maar is ook nog eens heel erg gezond. De salade zit boordevol vitamines. Eat the rainbow en vier het voorjaar!

Naar het recept

Hoofdgerecht

Asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Asperges met biefstuk en hasselback potatoes

Bij ons het vaste prik; asperges op tafel tijdens de paasdagen. En in dit menu voor Pasen gaan wij voor klassiek. Zo komen de asperges het beste tot hun recht. We serveren het witte goud met biefstuk en hasselback patatoes. Wel zo feestelijk. Van zo’n heerlijk hoofdgerecht wordt toch iedereen blij?

Naar het recept

Nagerecht

Advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Advocaat-chocoladetaart voor Pasen

Jaren geleden sierde deze prachtige feestelijke taart de cover van ons paasnummer, maar deze taart is nog steeds tijdloos lekker. Pak je oude Foodies erbij of klik gewoon op onderstaande link om hem te maken. Vergeet ‘m vooral niet rijkelijk met (paas)eitjes te versieren. Zo is ‘ie helemaal in thema!

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!