Advertentie
De paasdagen staan voor de deur. Dat betekent een weekend lang uitgebreid tafelen. Dit is dus bij uitstek het moment om uit te pakken en wat speciaals op tafel te zetten. Wat denk jij van dit paasmenu?
Paasmenu recepten
Heb jij nog geen Paasmenu gepland en weet je nog niet wat je op tafel wil zetten? Geen paniek! Wij hebben speciaal voor Pasen een heerlijk menu samengesteld vol met onze favoriete smaken van het voorjaar. Zo koken wij graag met het witte goud en (chocolade)eieren. Krijg jij hier ook trek van? Laat je dan inspireren door dit Paasmenu. Succes gegarandeerd!
Meer fijne menu’s ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht
Warme linzen-roodlofsalade met groene asperges, spek en een gepocheerd ei
Lekkere combi: een zacht eitje op een knapperige salade. Met dit voorgerecht voor Pasen zet je een bord vol kleur op tafel. Dat staat niet alleen heel gezellig maar is ook nog eens heel erg gezond. De salade zit boordevol vitamines. Eat the rainbow en vier het voorjaar!
Hoofdgerecht
Asperges met biefstuk en hasselback potatoes
Bij ons het vaste prik; asperges op tafel tijdens de paasdagen. En in dit menu voor Pasen gaan wij voor klassiek. Zo komen de asperges het beste tot hun recht. We serveren het witte goud met biefstuk en hasselback patatoes. Wel zo feestelijk. Van zo’n heerlijk hoofdgerecht wordt toch iedereen blij?
Nagerecht
Advocaat-chocoladetaart voor Pasen
Jaren geleden sierde deze prachtige feestelijke taart de cover van ons paasnummer, maar deze taart is nog steeds tijdloos lekker. Pak je oude Foodies erbij of klik gewoon op onderstaande link om hem te maken. Vergeet ‘m vooral niet rijkelijk met (paas)eitjes te versieren. Zo is ‘ie helemaal in thema!
Onze tips
Ei recepten: 7x de beste recepten voor Pasen
Bakken met paaseitjes: 5x recepten voor Pasen
7x de lekkerste voorgerechten voor Pasen
Paasgebak: 5x leuke recepten voor kinderen
Dit zijn de beste hapjes voor de paasborrel
Dit zijn de beste recepten voor het paasdiner
Paaseitjes over? Dit maak je ermee!
5x heerlijke paasbrunch recepten
Lemoncurd maken: zó doe je dat
Ouderwets lekkere advocaat maken: zo doe je dat
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.