1. Perenmuffins met walnootcrumble

Deze muffins zijn ons favoriete nieuwe tussendoortje! Bak ze vooraf, verpak ze stuk voor stuk in de vriezer en haal ze de ochtend voor je van huis gaat uit de vriezer. De crumble geeft deze muffin een heerlijke crunch.

2. Muffins met zoete aardappel en spinazie uit Little Green Kitchen

Hartige muffins zijn een fantastisch tussendoortje. Deze zitten vol spinazie en zoete aardappel, en hebben daardoor een lichtzoete smaak. We raspen de rauwe zoete aardappel in plaats van hem eerst te koken, zodat de muffins lekker snel klaar zijn.

Weekendbaksels Little Green Kitchen 146-147 Sweet Potato & Spinach Muffins

3. Amandel-banaanmuffins

Deze muffins zijn eigenlijk kleine banenenbroodjes. Samen met banaan, gaan er ook eieren en yoghurt in waardoor wij vinden dat je deze muffins ook prima als ontbijt kunt eten. Beter begin van de dag is er niet!

Amandel-banaanmuffins

4. Mexicaanse ontbijtmuffins

Deze hartige muffins met cheddar doen het ook heel goed op de ontbijttafel, voor als je meer van hartig houdt. Maar ook bij de borrel kun je ze prima serveren. Lekker met een lik gezouten roomboter erop.

Mexicaanse ontbijtmuffins

5. Blueberrymuffins

Minimale inspanning, maximaal resultaat; het beslag kort mengen levert de lekkerste muffins op. Leuk voor op tafel tijdens de brunch!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.