Advertentie
Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat vieren wij met heerlijke hapjes en drankjes. Zo bakken we met champagne, en proosten we er ook mee. Drinken we nog veel meer lekkere drankjes en delen wij de ultieme oud & nieuw hapjes!
Wil je ook iedere week kooktips & recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
1. Champagnetaart
Heerlijk voor bij de koffie (want het duurt nog even voordat het 00:00 uur is…) deze champagnetaart.
> naar het recept: champagnetaart
2. Rozen-frambozenscroppino
Deze rozen-frambozenscroppino is een heel makkelijk te maken, maar het ziet er direct super feestelijk uit. Tip: wil je een alcoholvrije variant maken dan laat je de wodka weg en vervang je de champagne door kinderchampagne.
> naar het recept: rozen-frambozenscroppino
3. Loaded hummus met volkoren platbrood
Altijd goed: gewoon wat brood op tafel met een lekkere dip zoals deze hummus met lekker veel om mee in te dippen. Kun je er geen genoeg van krijgen? Maak het feest dan compleet met de beste dips en smeersels voor bij de borrel.
> naar het recept: loaded hummus met volkoren platbrood
4. Paddenstoelencocottes
Als iedereen buiten vuurwerk gekeken heeft, is het heerlijk opwarmen met deze paddenstoelencocottes van bladerdeeg.
> naar het recept: paddenstoelencocottes
5. Gin-tonic met hibiscus
Gin-tonic, maar dan net even iets specialer door het toevoegen van hibiscus. Let er wel op dat je dit drankje (het liefst) 24 uur van te voren klaarmaakt.
> naar het recept: gin-tonic met hibiscus
Wil je nóg meer inspiratie voor oud & nieuw hapjes? Lees dan ook:
Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen
Zo stel je de perfecte kaasplank samen
5x bladerdeeghapjes voor de feestdagen
Onze tips
15x toetjes in een glaasje
Eten als je ziek bent: gezonde recepten om beter te worden
Recepten van Ottolenghi: 7x onze favorieten
De lekkerste vegetarische hoofdgerechten voor kerst
Kerst amuses voor een verpletterende indruk
Dit zijn de beste recepten met burrata
5x de lekkerste recepten met linzen
Turkse recepten: een enorme smaaksensatie
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.