Misschien dat we daarom bij een van oorsprong religieus feest als Pasen al snel aan brood denken. We zijn immers met zijn allen verzot op de traditionele paasbrunch. Met alle broodvogeltjes met-rozijn-als-oog, paasstollen en krentenbollen wordt het wel snel een clichématige aangelegenheid.

Daarom vragen we bij foodies Edwin Klaasen van Desemenzo maar al te graag naar zijn interpretatie van paasbrood. Desembrood met een eigenzinnige signatuur is immers zijn motto. Het resultaat? Een gevuld brood met gerookte zalm, feta en natuurlijk het onvermijdelijke ei. Dit cadeautje is alles wat je paasbrunch nodig heeft.

> Naar het recept voor gevuld paasbrood met ei en zalm

Benieuwd naar meer overheerlijke recepten van Edwin Klaassen? Sanne dook met hem de keuken in om dé perfecte paasbroden voor jouw brunch te bakken. Het resultaat vind je in foodies april. Ren snel naar de winkel om jouw exemplaar te bemachtigen en verzeker jezelf van een feestje op tafel.