De lekkerste vegan ontbijtrecepten waar je de hele dag van kunt genieten, dat is waar Easy Vegan all-day breakfast om draait. Leef je uit met 70 nieuwe, heerlijke en verrassende gerechten. Bak de allerbeste amandelpannenkoeken, ga aan de slag met een upside down perencake en drink er een gember-kurkuma juice bij. Meer fan van hartig? Probeer de verrukkelijke tomatenquiche of bereid snel een spicy omelet met gemarineerde tempeh. Klinkt grandioos toch? Foodies mag alvast 3 heerlijke recepten delen zodat jij je zondag kunt beginnen met een voortreffelijk vegan ontbijt.

1. Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam

Vul je zelfgemaakte ontbijtkoekrepen met aardbeienjam en maak van elk hapje een smakelijke verrassing. Ook lekker als tussendoortje!

Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam, (c) Living the Green Life (1)

2. Gember-kurkuma juice

Dit sapje is fijn om te drinken voor het sporten of om je wat extra energie in de ochtend te geven. We spiced it up met de gember! Heerlijk koud en verfrissend voor in de zomer, maar het is ook mogelijk om ’m op te warmen in een pannetje voor de donkere maanden. Hoe dan ook, het is lekker om wakker mee te worden in de ochtend.

3. Birchermuesli

Dit ontbijtje is stiekem niks anders dan romige overnight oats. Normaal gesproken wordt dit recept gemaakt met appel en yoghurt, maar wij geven er een nét iets andere draai aan. Simpel en snel, en je kunt het de avond van tevoren al maken!

Birchermuesli, (c) Living the Green Life (1)

Easy Vegan All-day Breakfast

Uit het boek

Easy Vegan All-day Breakfast
€22,50