Kleur in de keuken

Meer kleur in de keuken, dat wil toch iedereen? Deze vier recepten zorgen voor een regenboog op je bord; van pasta tot zelfgemaakt ijs. Met deze kleurrijke gerechten maak jij er gegarandeerd een feestje van. Dus hang de slingers maar op en nodig wat eters uit. Met deze gezonde maaltijden kun jij voor de dag komen!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Pasta peperonata

Een pasta met weinig ingrediënten, maar bomvol smaak; dat is peperonata. Doordat de groenten lang op laag vuur stoven, geven ze superveel smaak vrij. Lekker met geschaafde Parmezaan.

> naar het recept: pasta peperonata

pasta peperonata

Tarte serpentine

Hoe maak je groenten eten aantrekkelijk? Nou zo! Met een tarte serpentine met gele en groene courgette, (paarse) wortel, aubergine en paprika komt iedereen aan z’n dosis veggies!

> lees ook recept: tarte serpentine

Tarte serpentine kleur in de keuken

Bietensalade met sinaasappel

Met name door de gestreepte chiogga-biet ziet deze salade er zo spectaculair uit! De knapperige groenten gaan perfect met de zachte ricotta. Mmm… is het buiten-eten-weer?

> naar het recept: bietensalade met sinaasappel

4x recepten voor kleur in de keuken

Bramensorbet met blauwe bessen

Hoe eindig je een diner beter dan met zelfgemaakt ijs? Dit ijs maak je makkelijk zonder machine. Het resultaat? IJs met een fantastische kleur en een diepe smaak waar je wangen van tintelen!

> naar het recept: bramensorbet met blauwe bessen

Bramensorbet met blauwe bessen kleur in de keuken

Lees ook: Eat the rainbow: dit zegt kleur over je gerecht