Kleur in de keuken
Meer kleur in de keuken, dat wil toch iedereen? Deze vier recepten zorgen voor een regenboog op je bord; van pasta tot zelfgemaakt ijs. Met deze kleurrijke gerechten maak jij er gegarandeerd een feestje van. Dus hang de slingers maar op en nodig wat eters uit. Met deze gezonde maaltijden kun jij voor de dag komen!
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Pasta peperonata
Een pasta met weinig ingrediënten, maar bomvol smaak; dat is peperonata. Doordat de groenten lang op laag vuur stoven, geven ze superveel smaak vrij. Lekker met geschaafde Parmezaan.
> naar het recept: pasta peperonata
Tarte serpentine
Hoe maak je groenten eten aantrekkelijk? Nou zo! Met een tarte serpentine met gele en groene courgette, (paarse) wortel, aubergine en paprika komt iedereen aan z’n dosis veggies!
> lees ook recept: tarte serpentine
Bietensalade met sinaasappel
Met name door de gestreepte chiogga-biet ziet deze salade er zo spectaculair uit! De knapperige groenten gaan perfect met de zachte ricotta. Mmm… is het buiten-eten-weer?
> naar het recept: bietensalade met sinaasappel
Bramensorbet met blauwe bessen
Hoe eindig je een diner beter dan met zelfgemaakt ijs? Dit ijs maak je makkelijk zonder machine. Het resultaat? IJs met een fantastische kleur en een diepe smaak waar je wangen van tintelen!
> naar het recept: bramensorbet met blauwe bessen