1. Recepten voor muffins: ontbijtmuffins

Begin je dag goed! De lekkerste ontbijtmuffins maak je makkelijk en snel en kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Ideaal voor een ontbijtje op bed op zondagochtend. Bekijk snel de overige recepten voor muffins en start je weekend!

ontbijtmuffins

2. Chocolademuffins

Of je nou iets goed te maken hebt of je dierbare gewoon in het zonnetje wil zetten: chocolademuffins zorgen gegarandeerd voor een lach op ieders gezicht. Chocolade is altijd een hit, zo ook dit recept. Ga jij deze bakken komend weekend?

3. Muffins met zoete aardappel en spinazie

Ben je op zoek naar hartige recepten voor muffins? Maak dan eens deze variatie met zoete aardappel en spinazie. De lichtzoete smaak is verslavend lekker. Heerlijk als bijgerecht of voorgerecht. Of natuurlijk gewoon als hoofdgerecht, zo lekker zijn ze namelijk.

Weekendbaksels Little Green Kitchen 146-147 Sweet Potato & Spinach Muffins

4. Aardbeienmuffins met kardemom

Onmisbaar in de zomer: een flinke hoeveelheid aardbeienmuffins met kardemom. Het liefst natuurlijk met verse aardbeien. Dus kom op; lekker naar de groenteboer op zaterdagochtend en vervolgens de keuken in. Bewaar je er eentje voor ons?

Aardbeienmuffins met kardemom

5. Blueberrymuffins

De klassieker van het koffiezaakje om de hoek, maar dan gewoon lekker homemade. Deze muffins staan zo op tafel, vergeet ze alleen niet even af te laten koelen. Voor je het weet verbrand je je gehemelte, zo lekker zijn ze namelijk!

recepten voor muffins

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.