Romantische gerechten

Een diner voor twee thuis kan net zo romantisch zijn als een etentje buiten de deur. Wat zeg ik, misschien nog wel romantischer. Zij aan zij achter het fornuis, samen in de pannen roeren en tussen alle blozende verliefde blikken door deze heerlijke gerechten voor twee op een tafel vol met kaarsjes zetten. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder. We hebben een heerlijk menu met romantische gerechten samengesteld.

Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

Voor het voorgerecht keken wij de kunst af bij chef-kok Estée Strooker. Volgens haar smaakt dit recept zowaar romantisch: “Zoet, geurig, fris, pittig en nootachtig. Alles voor de ultieme romance.”

Gepofte biet met rozen, grapefruit en pistache recepten date night

> naar het recept voor gepofte biet met rozen, grapefruit en pistache

Hoofdgerecht

Wil je graag indruk maken en heb je wel wat kookskills in huis? Dan is dit piepkuiken met ingelegde citroen hét gerecht voor jou. Kost wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.

romantische gerechten

> naar het recept voor piepkuiken met ingelegde citroen, tabouleh en saffraandressing

Nagerecht

Willem deelde laatst een recept voor chocolademousse dat maar weinigen kunnen weerstaan. Een soort chocolademousse 2.0 als het ware. Zijn of haar eeuwige liefde kan ik je niet beloven, maar ik wed dat je met een bordje van deze mousse met karamelsaus niet snel afgewezen zult worden. En zoals Harrie Jekkers al zei: maak genoeg om ook goed van jezelf te kunnen houden.

chocolademousse van Willem 1902

> nar het recept voor onweerstaanbare chocolademousse

Lees meer: