1. Pizza quattro formaggi

Cheese please! Pizza is misschien wel hét ultieme comfortfood. Het is even een werkje om hem te maken, maar tijdens het kneden van het deeg voel jij je helemaal zen. De heerlijke gesmolten kazen maken het de bereidingstijd meer dan waard.

pizza quattro formaggi recept

2. Platte burgers met jalapeño-kaassaus

Loopt het water je al in de mond bij het zien van deze heerlijke foto? De smaak van deze waanzinnig lekkere burger zal je verwachtingen zeker overtreffen. Nog meer zondigen? Maak er dan nog wat homemade frietjes bij.

burgers met jalapeno kaassaus

3. Gefrituurde vis met remoulade

Stel je eens voor: lekker een serie aan terwijl je dit heerlijke gefrituurde visje dipt in de smaakvolle remouladesaus. Beter dan dit wordt het niet…

4. Vegetarische kapsalon

Vegetarisch zondigen? Dat doe je met deze verrukkelijke kapsalon met big mac saus. Als je knoeit is het helemaal niet erg, want niemand die het ziet!

vegetarische kapsalon

5. Kaasfondue

Kaasfonduen moet je samen doen? Nee hoor, tijdens jouw ultieme sinner sunday heb je alles voor jezelf. Dip je favoriete groentes, vis en vlees in een flinke portie kaas en geniet. Inspiratie nodig? Wij hebben een hele lijst met alles wat lekker is bij kaasfondue.