Maak van pakjesavond een feest voor jong en oud. Sinterklaas is met deze goodies al lang niet meer voor kinderen alleen.

Chocoladeletters van MikaMax

Maak je eigen chocoladeletters met deze siliconen mallen van MikaMax. Niet alleen leuker, maar ook veel lekkerder! Je kan ze bestellen bij Bol.
sintgoodies - chocoladeletters

Koekvormpjes van de Bijenkorf

Wie zegt trouwens dat die letters echt van chocolade moeten zijn? Koekjes, marsepein en allerhande suikerkoek: metdeze vormpjes steek je het hele sint-lied moeiteloos uit.
sintgoodies - uitsteekvormpjes

Speculaaspop maken met Bouwhuis

Zonder speculaas is het sinterklaasfeest niet compleet. Bak hem nu zelf met deze authentieke houten speculaasplank van Bouwhuis.
sintgoodies - speculaaspop

Speculaasaroma van de Ooievaar

Als je niet direct warm loopt voor versgebakken speculaas, kan je het altijd nog proberen met iets sterkers. Dit speculaasaroma is misschien niet om te drinken, je vertrouwde chocolade-pepernoten geef je er in elk geval een flinke tik mee. Heerlijk in de chocolade.
sintgoodies - speculaasaroma

Heerlijke recepten in Strooigoed

En het allerlekkerste strooigoed maak je natuurlijk zelf, in het gezellige kookboek van Anne-Marij de Koning maak je alles van gevulde speculaas tot aan taaitaai! Aan de slag dit weekend.. Het boek koop je al voor 9,95 bij Bol.