1. Gevulde uien met rode linzen, dadels en peterselie

Laat de paprika of courgette eens voor wat hij is en vul in plaats daarvan uien met een mengsel van linzen. Dit slanke recept uit het januarinummer van foodies bevat maar 370 calorieën, hoe fijn is dat?

gevulde uien

2. Groentetajine van Jamie Oliver

We blijven nog even in de vegetarische sferen, want deze groentetajine uit Jamie Olivers VEG staat heel vaak bij ons op tafel. Dat mag ook, want dit lekkers bevat maar 438 calorieën.

Geniale groentetajine

3. Kipfajita’s

Let’s go Mexican! Deze lekkere kipfajita’s bevatten 495 calorieën en mogen in dit rijtje dan ook niet ontbreken. Zet de tafel maar vol met ingrediënten om te beleggen en maak er je eigen feestje van.

kipfajita

4. Pittige varkensgehaktballetjes met tzatziki

Spice is definitely nice! Deze lekkere varkensgehaktballetjes eet je met een zelfgemaakte tzatziki. Dit slanke gerecht bevat 348 calorieën.

lekker door de week varkensegehaktballetjes

5. Soba-noodles met garnalen

Noodles en garnalen zijn een gouden combinatie. In dit slanke recept combineren we ze met onder andere taugé en paprika. 496 calorieën aan puur geluk!

soba noodles met garnalen

6. Soep van geroosterde wortel met knoflookcroutons

Weer eens iets anders dan tomaten- of pompoensoep. Deze soep van geroosterde wortel bevat slechts 292 calorieën en is super smaavol.