Heb je een avondje voor jezelf? Profiteer ervan en neem lekker je tijd. Zeker met deze drukke dagen is er niks fijner dan jezelf eens goed te verwennen. Leef je helemaal uit met deze solo food gerechten die je in een mum van tijd klaar maakt. Ze zijn too good to share dus je hoeft ze echt niet met iemand te delen, mag natuurlijk wel. 

#1 Mac & cheese met paddenstoelen

Macaroni met kaas is hét ultieme comfort food en dat is precies wat je nodig hebt! Je maakt hem onweerstaanbaar met gemengde paddenstoelen en gegrilde paprika. Ook nog eens vegetarisch, is dat even goed meegenomen.
Solo food: Mac & cheese met paddenstoelen

#2 Pancakes met chocoladesaus en fruit

Een stack of pancakes springt meteen in het oog en met de combinatie van blauwe bessen, druiven en mango was hij nog nooit zo goed! Versier je stack met kokosflakes en vergeet vooral de chocolade saus niet. Perfect voor een ontbijtje op zondag, maar wat ons betreft eten we dit de hele dag door.

Solo food: Pancakes chocoladesaus en fruit

#3 Brioche met een gepocheerd eitje en zalm

Een gepocheerd eitje geeft elk gerecht meer allure. Maar toch raken nog veel Foodies zenuwachtig van een gepocheerd ei. In dit recept legt foodieskok Willem van Santen haarfijn uit hoe je een gepocheerd eitje kunt bereiden. Je zult nog eens versteld staan van jezelf, het is makkelijker dan je denkt!
Solo food: Brioche met gepocheerd ei
Voor meer solo food recepten bezoek je onze website.
Foto’s: Eddy Haitjema; Foodstyling & receptuur: Willem van Santen; Styling: Femke van Waveren; Servies etc.: eigen collectie;