Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
spring rolls

Spring rolls

  • Gemiddeld

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de knoflook. Snijd de rode peper in de lengte in en verwijder de zaadlijsten. Was de rode peper en hak hem fijn. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze in zeer dunne ringen. Rasp de palmsuiker. Meng voor de saus de knoflook, de rode peper, de lenteui, de palmsuiker, de vissaus, de rijstazijn en het limoensap met 150 ml water.

  2. Halveer de puntpaprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem in dunne reepjes. Schil de komkommer en snijd hem in dunne reepjes. Was de munt en de koriander en schud ze droog. Pluk de blaadjes van de takjes en hak ze grof.

  3. Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de paprika en de komkommer met de munt, de koriander en de noedels.

  4. Week de rijstvellen in warm water. Neem de rijstvellen uit het water en laat ze goed uitlekken. Leg op ieder vel wat noedels met groenten en vouw de zijkanten van de vellen naar binnen. Rol de rijstvellen op tot een mooi rolletje. Serveer de spring rolls met de saus om te dippen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)