Perzik-bergamot slush

Bergamot is hot. Maar in deze slush is hij vooral cool. De perziken vries je van tevoren in (zonder pit!) en hoef je alleen nog maar tot slush te blenden. Een cocktail om lang en langzaam van te genieten op je ligbed in de zon.

perzik-bergamot slush

Mexican mule

Vervang de wodka van een Moscow mule door tequila – en je bontmuts door een sombrero – en je hebt deze swingende latin cocktail. Lekker met een paar druppeltjes angostura bitter en geserveerd met een rode peper.

Mexican mule

Rosé kombucha punch

Een lichte en verfrissende dorstlesser voor een luie middag aan het zwembad. Of maak er een voorraadje van voor je tuinfeestje. Met of zonder alcohol is deze punch met kombucha een lekkere bijvuller. Leuk om met bloemenijsklontjes te serveren.

rosé kombucha punch

Foto’s: Willem van Santen  Receptuur: Lotte Corneth  Styling: Femke van Waveren  Foodstyling: Sjoerd Kleijn