5. Gazpacho

Vind je soep veels te warm in april? Met de koude variant – gazpacho- heb je toch een lekkere en lichte starter.

groene gazpacho

4. Turkse eieren

Zeg je paasbrunch, dan zeg je ei. In plaats van het traditionele gekookte ei naast je bord, kiezen we dit jaar voor de Turkse versie met yoghurt. Mhhhh…

Turkse eieren

3. Beenham uit de oven

Gemakkelijk voor te bereiden en zowel koud als warm erg lekker. Serveer het vlees op brood of als een lekker bijgerecht.

2. Aspergequiche

Een klassieker op de paastafel. Groene asperges zijn lekker voorjaarsachtig. Garneer hem met eetbare bloemen om er een eyecatcher van te maken.

Quiche met groene asperges

1. Gevuld paasbrood met ei en zalm

Pasen met het brood van Edwin Klaassen, zo zien we het bij foodies graag. Zeker als er zo’n onweerstaanbaar lekkere vulling in zit.

Benieuwd naar meer overheerlijke recepten van Edwin Klaassen? Sanne dook met hem de keuken in om dé perfecte paasbroden voor jouw brunch te bakken. Het resultaat vind je in foodies april. Ren snel naar de winkel om jouw exemplaar te bemachtigen en verzeker jezelf van een feestje op tafel.

Gevuld paasbrood met ei en zalm