1. Croissants

Zelf croissants maken is niet makkelijk, maar de moeite zal je zeker pluspunten opleveren van je geliefde. En zeg nou zelf, een valentijnsontbijt is natuurlijk niet compleet zonder dit luxe broodje dat doet denken aan de stad van de liefde: Parijs.

croissants maken

2. American pancakes met pindakaasglazuur

Heeft je soulmate (in spé) een ochtendhumeur? Na het zien van deze pancakes is dat zo verdwenen en maak je van hem of haar de gelukkigste persoon op aarde. Natuurlijk eet je zelf ook mee van deze flinke stapel lekkers. Liefde is immers het fijnste als het gedeeld wordt.

american pancakes met pindakaas

3. Cookiedough havermout

Of je liefje nou wel of niet vegan is, met deze cookiedough havermout beginnen jullie de dag opperbest. Serveer je creatie bij het valentijnsontbijt voorkeur in zo’n leuke jar. Daar gooi je hoge ogen mee.

VeganVibes-Ontbijt-Havermoutjes

4. Brioche met gepocheerd ei

Als je een ei pocheren te lastig vindt kun je altijd nog kiezen voor de gekookte variant, maar een brioche met avocado is altijd goed. Zowel voor je energie als voor je endorfinelevels.

Solo food: Brioche met gepocheerd ei

5. Nutellabagels

Zei iemand daar bagels én Nutella in één zin? Dit is het ultieme recept voor een dag, wat zeggen we, leven vol gedeeld geluk. Deze bagels maken je valentijnsontbijt onvergetelijk. Wedden dat hij of zij volgend jaar weer jouw valentijn wil zijn?

nutellabagels