Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
valentijnscadeau

Valentijnscadeau: 4x inspiratie voor een culi cadeau van Greetz!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Of je nu getrouwd, samenwonend bent of je crush weet nog helemaal van niks van een stille aanbidder. Met het bezorgen van chocolade, taart of bubbels heb je jouw liefje in één klap voor je gewonnen. We zetten de 4 leukste valentijnscadeaus van Greetz voor je op een rij. 
Chocolade staat op nummer 1 van meest gegeven cadeaus rond Valentijn. Want zeg nou zelf, wie kan jou weerstaan met een doosje chocola in je hand? Nee, dat dachten we al. Het ultieme liefdescadeau is een goed uitgekozen chocolaatje. Er is niks leukers om je liefje te zien stralen zodra hij/zij dit Leonidas hart krijgt.
valentijnscadeau
Gevuld met 12 verschillende bonbons in 4 smaken; bruin: melkchocolade met vanille, roze: witte chocolade met framboos, paars: witte chocolade met kers & vlierbes, geel: witte chocolade met bloedsinaasappel & gojibessen. Het Leonidas hartkun je 7 dagen per week bestellen en kost €12,50 exclusief verzendkosten. 

Bestel het Leonidas hart nú bij Greetz.

2. Liefde is zoetigheid

Is jouw crush nog niet op de hoogte van jouw versierpoging of wil je je verkering van 10 jaar verrassen met een bijzondere taart? Laat dan een Bavarois taart op het adres van je crush bezorgen. Greetz bezorgt 6 dagen per week op de eerstvolgende dag! Je bent dus nog niet te laat.
Je kunt de taart ook nog mooi laten versieren met bijvoorbeeld een sterretje voor het aantal jaren dat jullie samen zijn. Zoeter dan dit wordt het niet toch?
valentijnscadeau
De Bavarois hart taartis in de smaak aardbeien en hij wordt elke dag vers bij de bakker gemaakt. €15,95 exclusief verzendkosten. 

Bestel de Bavarois hart taart nú bij Greetz.

3. Donut know what I’d do without you

Deze geglazuurde donuts zijn de perfecte zoete verrassing voor jouw lief. Liefde gaat toch immers door de maag? Deze met wit en rood geglazuurde donuts zijn met roze, of roze en witte hartjes besprenkeld en hebben een heerlijke zoete smaak. Je wordt spontaan verliefd…

valentijnscadeau
In de smaken witte chocolade en cerise bestel je de Donuts Liefde per 6 of per 12 stuks. Ze worden elke dag vers gebakken bij de bakker en je bestelt ze al vanaf €17,50 exclusief verzendkosten.

Bestel jouw liefdesdonuts nú bij Greetzen laat ze morgen al bezorgen (m.u.v. zondag)

4. Cheers to love!

Samen proosten op de liefde? Dan ga jij voor de Haute Couture French Bubbles Rosé van Greetz. Met de chique verpakking gehuld in – als het ware – een netkous belooft dit een romantische avond te worden. Heerlijk als aperitiefje wanneer jullie samen een dinertje voorbereiden.
valentijnscadeau
In het doosje vind je twee mooie flesjes bubbels van 2x 200 ml. De flesjes kun je op een gekozen dag laten bezorgen en kosten €16,95 exclusief verzendkosten per verpakking.

Bestel de chique Haute Couture bubbels voor jouw Valentijn nú bij Greetz.

Valentijnscadeau

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!