
Deze vegaburgers maak je helemaal zelf. Zo kun je eindeloos variëren en maak je ze precies zoals jij ze lekker vindt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een cajunburger of een regenboogburger?
Lees verder na de advertentie
Als we aan burgers denken, denken de meeste mensen aan grote hompen vlees. En al is zelf hamburgers maken een leuk project, je kan ook heel goed burgers zonder vlees maken. Wij maakten vier heerlijke vegaburgers die uitblinken in smaak én presentatie. Probeer ze maar eens uit en organiseer een heuse burgerparty!
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Homemade vegaburgers
Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement

Smokey black bean burger
Je kunt gemakkelijk vegaburgers maken van bijvoorbeeld verschillende bonen. Waaronder zwarte bonen, zoals in dit recept. De zoete aardappel en verse kruiden maken deze burger tot een succes!

Bombayburger met mangochutney
Deze vegaburger heeft een heerlijke Indiase twist. Dat komt onder andere door de geurige specerijen die je toevoegt aan de vegaburger én de finishing touch met heerlijke mangochutney natuurlijk. Wil je wat extra pit? Voeg een extra pepertje toe aan de chutney, maar wees voorzichtig.

Cajunburger met knoflooksaus
Knoflook in een burger, knoflook bij een burger, knoflook op een burgerbroodje… We krijgen uiteraard nooit genoeg van knoflook! Jij ook niet? Maak dan maar eens deze kruidige cajunburger met knoflooksaus. Eet smakelijk!

Regenboogburgers met gegrilde groenten en wortelketchup
Dat vegaburgers niet alleen lekker maar ook kleurrijk zijn bewijst dit smaakvolle recept. Ook zo benieuwd? Duik snel de keuken in en maak deze heerlijke regenboogburgers met gegrilde groenten en ketchup van wortelen.
Onze tips

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.



