1. Mini-quiches met gerookte zalm en courgette

Superknapperig korstje en een romige vulling, wat wil je nog meer? We gaan ze standaard bakken met filodeeg, maar als je dit kunstje eenmaal onder de knie hebt, kun je eindeloos variëren met de vulling. Spinazie, blokjes ham, feta of gebakken champignons; wat je maar lekker vindt.

Mini-quiches met gerookte zalm en courgette

2. Dragonyoghurt en frambozen in filodeeg

De schaaltjes mag je in de kast laten als je dit dessert serveert. Voor deze smaaksensatie gaan we zelf bakjes bakken met filodeeg.

3. Filorolletjes met ricotta en pistache

Cannoli meets baklava: deze zoete verleiding is het beste van twee werelden.

Filorolletjes

4. Börek met geroosterde pompoen, feta en snijbiet

Börek is een overheerlijk Turks gerecht. Wij maakten deze versie met pompoen, feta en snijbiet. Yum!

Börek met geroosterde pompoen, feta en snijbiet

5. Karamel-appelflappen

Door het filodeeg zijn de appelflappen extra knapperig en de smeuïge karamelpasta brengt ze naar een next level. Let wel op: van deze traktatie wil je alleen maar meer en meer…

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Karamel-appelflappen