Na morgen is Sinterklaas weer in Spanje, dus als je nog even flink uit wilt pakken met speculaasbaksels, is dit je kans! Al heb je natuurlijk geen excuus nodig om van deze lekkernijen te kunnen genieten.
Wil je jouw baksels nog lekkerder maken? Maak dan zelf speculaaskruiden.
Wil je een pronkstuk op tafel? Voor een echt wauweffect op speciale gelegenheden maak je een spectaculaire taart. Hou er na het diner een gaatje voor vrij, snijd hem aan tijdens de koffie of snoep stiekem een puntje tijdens het ontbijt.
Worteltjestaart ken je ongetwijfeld wel en misschien heb je ook weleens van bietenbrownies gehoord. Maar een pastinaaktaart? Onze
foodies friend Inge combineerde de anijsachtige smaak met het frisse van limoncello in deze geweldige laagjestaart.
Deze cake is perfect om uit te delen. Onweerstaanbaar door die heerlijke sinaasappelroom.
Deze ontzettende lekkere crumle met appel en cranberry is al sinds jaar en dag een van de populairste recepten van foodies. Dat is ook niet zo gek, want het is een eenvoudig recept dat het altijd goed doet.