1.Klassieke quiche lorraine met korstdeeg

De klassieker der klassiekers, deze quiche lorraine met knapperig korstdeeg en romige vulling van crème fraîche, gruyère en spek. Oh là là!

Klassieke quiche lorraine met korstdeeg

2. Paddenstoelen-pompoenquiche met notenbodem

Deze quiche heeft een bodem van noten en is goedgevuld met pompoen, bospaddenstoelen en salie. Herfstiger wordt het niet!

3. Quiche met gerookte makreel en dragon

Aan deze combi zou je misschien niet snel denken maar gerookte makreel en dragon smaken fantastisch in de romige quichevulling!

4. Quiches met roquefort en rode ui

Liever een klein taartje, maar dan wel helemaal voor jezelf? Met dit recept maak je 6-8 kleine quiches om uit te delen. Heb je een mini-quiche over, neem hem dan volgende dag mee als lunch!

Quiches met roquefort en rode ui

5. Vegan quiche met gekaramelliseerde rode uien

Bij quiche denken wij al snel aan eieren, room en kaas, maar dat is niet per definitie nodig. Deze vegan quiche bewijst maar dat je ook met plantaardige ingrediënten een smaakvolle, knapperige quiche tevoorschijn kunt toveren!

Vegan quiche met gekarameliseerde rode uien