Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Weekendbaksels chocoladetaart met mascarpone van aardbeien

5x de mooiste valentijnstraktaties

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

1. Frambozen-wittechocoladetaartje

Liefde gaat door de maag, zelfs als hij vol zit met vlinders. Dit frambozen-wittechocoladetaartje is ook perfect als je een heel groot hart hebt. Snijd hem in stukjes en geef er eentje aan je ouders, eentje aan je beste vriend(inn)en en natuurlijk aan je (hopelijk) toekomstige geliefde.

frambozentaartje

2. Red velvet taart

Rood is niet alleen de kleur van haar lippen, maar ook van deze prachtige red velvet taart. Perfect om het hart van je geliefde mee te veroveren.

Red Velvet cake

3. Perenbol met anijsboter en hazelnoot

Zeg het met een bloemetje, maar dan wel eentje die je op kunt eten. Een boeketje perenbolletjes is precies wat je nodig hebt.

perenbolletjes met anijs

4. Chocoladetaart met aardbeienmascarpone

Dit spektakelstuk trekt gegarandeerd de aandacht van jouw Romeo of Julia. Wie zegt er nou geen ja tegen een liefdestaart van aardbeien en chocola?

5. Groentetaartje

Houd jouw geliefde (to be) niet zo van zoet? foodies heeft hét perfecte taartje om cupido een handje te helpen. Dit vegetarische groentetaartje is én hartig en ziet eruit als een mooie, grote roos. Precies wat hij of zij verdient.

Groentetaartje vegetarisch

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!