1. Perentartelette met kaneelroom
Werkelijk tongstrelend, deze perentartelette met kaneelroom. De warme kruidige smaak is perfect voor koude dagen. Mmm, geniet ervan met je ogen dicht.
2. Tartelette met appel en banketbakkersroom
An apple a day keeps the doctor away. Of dat ook geldt voor appels in een tartelette valt nog te bezien, maar lekker is ‘ie zeker.
3. Uientartelettes met Beemster
Liever iets hartigs? Deze tartelettes zijn heerlijk warm of lauwwarm bij de brunch, of eet ze als lunch met een frisse groene salade erbij.
4. Druiventartelettes
Voor als je net als wij ook zo naar de lente verlangt: een frisse druiventartelette voert je al even mee naar een zonnige dag in april.
5. Mascarpone bramentartelette
Eenvoudig en lekker: deze tartelette met mascarpone en bramen steelt overal de show.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: