Bakken voor Pasen
Wil jij deze Pasen indruk maken tijdens het paasontbijt of juist tijdens de brunch? Ga zelf bakken voor Pasen! Ter inspiratie delen wij de vijf van onze favoriete recepten om te bakken voor Pasen. Ga jij voor croissants of carrot cake?
Op de hoogte worden gehouden de leukste recepten voor Pasen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
1. Frambozencroissants
De roombotercroissant kennen we inmiddels, maar heb je ze wel eens met framboos gemaakt? We leerden de fijne kneepjes van het vak van patissier Roel Wagenaar.
2. Carrotcake
Bij voormalig foodies friend Inge staat met Pasen de carrotcake op tafel. Proef hem zelf met dit recept. Deze taart is een echte showstopper. Hiermee maak jij gegarandeerd indruk. Beloofd! En niet zeggen dat er nauwelijks wortelen in zitten he? Ons geheim 😉
3. Bakken voor Pasen: Macarons
Macaron maken is een uitdaging, maar dankzij de bijbehorende tips ga jij die met veel plezier aan. De juiste verhoudingen zijn belangrijk bij het maken van macarons. Weeg daarom alles, ook de eiwitten en het water, af. Zo maak jij gemakkelijk zelf de Franse lekkernijen!
4. Mini-paastulbandjes met blauwe bessen
Leuk zijn ze hé! Dit jaar ga jij voor meerdere kleine tulbandjes in plaats van één grote. Dat is weer effe wat anders. En het beste? Deze kleine baksels maken de paasbrunch instant éxtra feestelijk. Tip van ons: gebruik de botercrème die je overhoudt voor slagroomtruffels voor bij de koffie.
5. Advocaat-chocoladetaart
Jaren geleden sierde deze prachtige feestelijke taart de cover van ons paasnummer, maar deze taart is nog steeds tijdloos lekker. Pak je oude foodies erbij of klik gewoon op bovenstaande link om hem te maken. Vergeet ‘m vooral niet rijkelijk met (paas)eitjes te versieren. Zo is ‘ie helemaal in thema!