1. Drunken monkeybread
Niemand weet precies waar de naam van deze Amerikaanse jaren 50 klassieker vandaan komt. De meest voor de hand liggende verklaring heeft te maken met de ‘rebelse’ manier waarop je het brood eet: je scheurt er stukken van af.
2. Bessen-crumblepie
Alle bessen verzamelen! We maken een heerlijke crumble die vast en zeker tot de laatste kruimel wordt opgegeten.
3. Whiskey karamel appeltaart
Volwassen appeltaart op zijn Engels! Dankzij de whiskey en rogge in het deeg en gezouten karamel in de appelvulling is deze traktatie onweerstaanbaar.
Lees ook: weekendbaksels: 5x bakken met appels
4. Chocoladetaart met pindakaramel
Chocola, pinda’s en karamel, een beproefde combinatie. Maar van deze taart wil je méér dan alleen maar proeven.
5. Perentartelette met kaneelroom
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
