1. Drunken monkeybread

Niemand weet precies waar de naam van deze Amerikaanse jaren 50 klassieker vandaan komt. De meest voor de hand liggende verklaring heeft te maken met de ‘rebelse’ manier waarop je het brood eet: je scheurt er stukken van af.

drunken monkeybread

2. Bessen-crumblepie

Alle bessen verzamelen! We maken een heerlijke crumble die vast en zeker tot de laatste kruimel wordt opgegeten.

Bessen-crumblepie

3. Whiskey karamel appeltaart

Volwassen appeltaart op zijn Engels! Dankzij de whiskey en rogge in het deeg en gezouten karamel in de appelvulling is deze traktatie onweerstaanbaar.

Lees ook: weekendbaksels: 5x bakken met appels

whiskey karamel appeltaart

4. Chocoladetaart met pindakaramel

Chocola, pinda’s en karamel, een beproefde combinatie. Maar van deze taart wil je méér dan alleen maar proeven.

Chocoladetaart met pindakaramel

5. Perentartelette met kaneelroom

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

desserts perentartelette met kaneelroom