Taarten bakken

Feestje op de planning? Dan mag een goede taart niet ontbreken. Want wat is nou een feestje zonder taart? Dat is als een patat zonder mayonaise of bibimbap zonder kimchi. Oftewel; dat klopt niet. Oftewel, we gaan aan de bak met de onderstaande recepten. Wij helpen je om de lekkerste taarten te bakken voor je verjaardag, jubileum en elk ander feestje. De enige voorwaarde is dat je een stukje voor ons bewaart. Afgesproken?

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chocoladetaart met pindakaramel

We trappen het lijstje met taarten om te bakken af met deze gruwelijk lekkere chocoladetaart. Doet deze je ergens aan denken? Grote kans! De smaken zijn namelijk hetzelfde als de bekende Snickers. Karamel, pinda’s en chocolade gaan nou eenmaal onwijs goed samen. Proef maar!

> naar het recept: chocoladetaart met pindakaramel

Chocoladetaart met pindakaramel

MonChoutaart

Dit is wat ons betreft dé ultieme MonChoutaart. We gebruiken het klassieke recept, maar geven er een eigen twist aan. Zo gebruiken we speculooskoekjes voor de bodem in plaats van Bastogne en geven we de MonChoutaart ook een frisse twist door verse munt te gebruiken. Succes gegarandeerd!

> naar het recept: MonChoutaart

MonChoutaart

Malteser-chocoladecheesecake

Een goede cheesecake mocht in dit lijstje zeker niet ontbreken. Deze versie met melkchocolade en knapperige Maltesers kan zomaar je nieuwe favoriet worden. Pas maar op: je wil ‘m vast vanaf nu op elk feestje verorberen.

> naar het recept: Malteser-chocoladecheesecake

recept Malteser-chocoladecheesecake

Kersentaart

Dit taartje is perfect voor zes personen en daarom ideaal om te delen. Fijn voor de wat kleinere feestjes of als je op zoek bent naar een heerlijk toetje. In plaats van kersen uit de diepvries kan je natuurlijk ook verse kersen gebruiken, vergeet ze dan alleen niet te ontpitten.

> naar het recept: kersentaart

recepten voor taart kersentaart

Banoffee-taart

Je gelooft het misschien niet bij het zien van de foto maar deze fenomenale taart kost je maar een half uurtje werk. Daarna is het kwestie van wachten tot hij opgesteven is. Banaan, slagroom en karamel; een gouden combinatie!

> naar het recept: banoffee-taart

recepten voor taart Banoffee-taart

Lees ook: