Maandag

We starten het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Het zelf maken van de pasta lijkt misschien een intensief begin van de week, maar probeer het gewoon eens. Het kost misschien wat extra moeite, maar het is absoluut alle tijd en energie waard als je een hap proeft van deze zelfgemaakte ravioli.

> naar het recept: ravioli met ricottavulling, courgette en beurre noisette met olijven

Ravioli met ricottavulling, courgette en beurre noisette met olijven

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dinsdag

De combinatie van gevogelte en vlees gaan wel vaker goed samen, denk maar eens aan chicken waffles met bacon. In dit recept combineren we kip met chorizo, een schot in de roos. Zeker in combinatie met de smaakvolle saffraanpuree.

> naar het recept: kip met chorizo, paprika en saffraanpuree

Kip met chorizo, paprika en saffraanpuree

Woensdag

Een lekkere soep is altijd goed, zeker om het weekmenu even te breken. Deze courgettesoep is een echte topper. Als je de groenten roostert krijgt je gerecht nog meer smaak. Het is niet voor niets een van onze beste tips om je soep nóg lekkerder te maken.

> naar het recept: soep van geroosterde courgette met pecorino

wintergerechten

Donderdag

De donderdag is vaak al druk zat. Voor deze variant van paella doet je oven al het werk: makkelijk én foolproof! Serveer met de citroenpartjes en tabasco naar smaak.

> naar het recept: oven-paella met tomaten en olijven

weekmenu Oven-paella met tomaten en olijven paella recepten

Vrijdag

We luiden het weekend in met een klassieker uit de oven: cannelloni. Deze Italiaanse lekkernij is ideaal om te serveren tijdens een etentje. De voorbereiding kost even wat tijd maar daarna schuif je de pasta zo de oven in. Zo heb jij meer tijd voor gezelligheid.

> naar het recept: cannelloni met ricotta en spinazie

Cannelloni met ricotta en spinazie

Zaterdag

We vieren de zomer met een heerlijke maaltijd. Een koekenpan is voldoende om de steak in te bakken, al snappen we het als je de barbecue aansteekt. De frisse pastasalade past er perfect bij.

> naar het recept: gegrilde steak met pastasalade

Gegrilde steak met pastasalade

Zondag

Deze zeevruchtensalade is makkelijk te maken en ook nog eens ontzettend lekker. Zeker als je verse zeevruchten gebruikt van bijvoorbeeld een goede viswinkel. Zit er eentje bij je in de buurt? Ga er dit weekend eens langs en zet deze salade op het menu. Sunday seafood day! 

> naar het recept: salpicón de marisco – Spaanse zeevruchtensalade

Salpicón de marisco – Spaanse zeevruchtensalade

Meer inspiratie voor elke dag: