Maandag

Deze week gaan we op de landentour. We trappen af met in Mexico met deze heerlijke warme salade met gegrilde maïs. Kan op de barbecue, als het mooi weer is.

> naar het recept voor warme salade met gegrilde maïs

Warme salade met gegrilde maïs en jalapeño

Dinsdag

Van Mexico gaan we door naar Franrkijk, met deze klassieke quiche lorraine met korstdeeg. Ook de volgende dag lekker als lunch, met een frisse salade erbij.

> naar het recept voor quiche lorraine

Klassieke quiche lorraine met korstdeeg

Woensdag

We verplaatsen ons naar Spanje, met deze heerlijke Spaanse garnalen met paprika en aioli. Met dit gerecht waan je je echt op vakantie, dat kunnen we je beloven.

> naar het recept voor Spaanse garnalen met paprika

Spaanse garnalen

Donderdag

Volgende stop: India. Voor deze Zuid-Indiase curry met heek. Een curry met vis, weer eens iets anders dan wat je gewend bent! Lekker met naanbrood erbij.

> naar het recept voor Zuid-Indiase curry met heek

Zuid-Indiase curry met heekfilet

Vrijdag

Door naar China, voor het all-time favourite recept van redacteur Yvonne: de gebakken aubergine met sojasaus van Emma de Thouars. Echt, eet dit, en je eet je aubergine nooit meer anders.

> naar het recept voor aubergine met sojasaus

Gebakken aubergine met sojasaus en knoflook

Zaterdag

Welk land mag niet overgeslagen worden? Italië natuurlijk! Op zaterdag zijn we vaak druk, dus gaan we voor iets makkelijks, zoals deze ovenschotel met gegrilde groenten, olijven en artisjok.

> naar het recept voor ovenschotel met olijven en artisjok

gegrilde groenten met artisjok en olijven

Zondag

We gaan eruit met een knaller: deze Hollandse zuurkoolschotel. Comfortfood ten top, als je het ons vraagt. Tip: vervang de appel eens door ananas, ook lekker fris!

> naar het recept voor zuurkoolschotel met gehakt

Zuurkoolschotel