Maandag

Dit barbecuegerecht kun je ook prima maken in de grillpan. Door het grillen gaat de witlof een beetje karamelliseren en wordt hij zoeter. Combineert perfect met de zoete aardappel!

> naar het recept voor witlofspiesjes met zoete aardappel 

Witlofspiesjes met gegrilde zoete aardappel

Meer inspiratie voor lekkerere, doordeweekse gerechten? In de lekker & snel special van koken & genieten vind je 160 recepten die binnen 30 minuten op tafel staan. Bestel hem zonder verzendkosten en ontvang hem rond 15 juni op je deurmat!

Dinsdag

Lekker eten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, dat bewijzen deze gevulde puntpaprika’s. Door de rijst, de groenten en de chorizo is dit een volwaardige maaltijd!

> naar het recept voor pittige gevulde puntpaprika’s

Woensdag

Een AVG’tje, maar wel een van onze favorieten. Serveer er in plaats van rucola eventueel wat gewokte paksoi bij of peultjes. Een lekker doordeweeks gerecht!

> naar het recept voor geroosterde zalm met aardappelpartjes

Geroosterde zalm met zoeteaardappelpartjes

Donderdag

Deze salade met gebakken rabarber, bietjes en feta is echt een smaakexplosie! Hij blinkt niet alleen uit in kleur (kijk al dat roze!) maar ook zeker in smaak. Perfect gerecht voor het rabarberseizoen.

> naar het recept voor salade met gebakken rabarber

Salade met gebakken rabarber, feta, rode biet & platbrood

Vrijdag

Misschien een beetje winters, maar dit gerecht is ook lekker met kant-en-klare gnocchi. Zit je helemaal snel aan tafel op de vrijdagavond!

> naar het recept voor boerenkoolgnocchi met balsamicotomaten

boerenkoolgnocchi donna hay

Zaterdag

De hartige variatie op een Franse traditioneel nagerecht. Eindelijk het toetje in de hoofdrol, heerlijk!

> naar het recept voor tomatenclafoutis met geitenkaas

Zondag

Sluit de week af met een van onze favoriete vegetarische gerechten: deze gevulde aubergines met jackfruit. De dressing maakt dit gerecht tot een topper!

> naar het recept voor gevulde aubergines met jackfruit

Gevulde aubergine met jackfruit en yoghurtsaus