Maandag

Lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Ideaal om vooraf te maken en nog even op te warmen in de oven. Serveren met een groene salade!

> naar het recept voor spinaziepasteitjes met ricotta

Dinsdag

Krijg je door het mooie weer onverwachts eters over de vloer? Dit taartje is perfect om te delen. De salami en de mozzarella zijn de helden van dit gerecht.

Tomaten-bonentaartje

> naar het recept voor tomaten-bonentaartje

Woensdag

Dit recept zit vol verrassingen! Ten eerste de kool: wie zij dat kool zo lekker kon zijn? En dan de combinatie met de sinaasappel en de komijn: je weet niet wat je proeft.

> naar het recept voor savooiekool en shiitakes

Donderdag

Houdt het mooie weer nog even aan? Dan maak je iets verfrissends, zoals deze koude komkommersoep met munt en amandelen. Staat in no time op tafel!

> naar het recept voor komkommersoep met munt

Vrijdag

Heb je wat tijd over? Ga dan even naar de toko om de ingrediënten voor deze sticky chicken te halen. Het is de tijd en de moeite meer dan waard, want dit is de lekkerste kip die je ooit hebt gegeten.

Sticky chicken met pittige mangosalade

> naar het recept voor sticky chicken met pittige mangosalsa

Zaterdag

Met dit gerecht voelt het een beetje alsof je ergens aan zee zit te dineren, zo zomers! En ja, zeeduivel. Misschien niet je eerste keuze, maar wel een hele goede keuze. Probeer maar!

Zeeduivelmootjes in ham met citroentijm

> naar het recept voor zeeduivelmootjes in ham 

Zondag

Kaasfondue vind je misschien meer iets voor de winter, maar wij vinden het ook prima kunnen in de zomer hoor. Serveren met lekker veel frisse en groene ingrediënten!

Kaasfondue uit de oven met aardappel en augurk

> naar het recept voor kaasfondue uit de oven