Maandag

Deze week is het #meatlessmonday recept wel héél lekker. Serveer basmatirijst bij dit smaakvolle gerecht om het helemaal compleet te maken.

> Naar het recept voor rodekoolcurry met kokos en koriander

rodekoolcurry

Dinsdag

We halen de lente alvast een beetje in huis met dit recept. De overheerlijke vis en de zilte zeekraal doen denken aan een heerlijke avond aan zee.

> Naar het recept voor sliptong met zeekraal en salsa verde

Sliptong met zeekraal en salsa verde

Woensdag

Zet de tikkeltje lompe bloemkool eens in de spotlight met dit smaakvolle gerecht. Je kunt deze vegetarische maaltijd serveren met pasta, rijst of brood. De keuze is aan jou!

> Naar het recept voor bloemkool uit de oven van Jamie Oliver

jamie oliver

Donderdag

Mamma mia! Richting het einde van de werkweek zijn we wel toe aan een bord vol pasta. Wel net even anders, want we mengen het gehakt met venkelzaadjes.

> Naar het recept voor rigatoni met kruidige venkelzaadgehaktballetjes

rigatoni met gehaktballetjes

Vrijdag

De dag van de liefde, hoe vier je die beter dan met kaasfondue? Mocht je nog inspiratie nodig hebben: in de blog ‘Wat eet je bij kaasfondue?‘ vind je heel veel inspiratie.

> Naar het recept voor kaasfondue

Zaterdag

Portobello’s zijn ontzettend geschikt om te vullen met allerlei lekkers. Deze keer kiezen we voor een smaakvolle versie met paprika en halloumi.

> Naar het recept voor gevulde portobello’s met halloumi

gevulde portobello's met halloumi

Zondag

Ultiem comfortfood op de zondag: romige lamscurry met spinazie en cashewnoten. Lekker een uurtje laten pruttelen en dan is het tijd om te genieten.

> Naar het recept voor romige lamscurry

Tip! Wil je dit lekkere weekmenu altijd terug kunnen vinden? Bewaar hem dan op Pinterest.

lamscurry