Maandag
Een rustige start op de #meatlessmonday: we gaan lekker stoven. Hoe rustiger je dit gerecht stooft, hoe mooier de borlottibonen heel blijven en dat is precies wat je wil.
> Naar het recept voor borlottibonen met savooiekool
Dinsdag
Deze kip parmigiana gaar je in de oven, waardoor de kaas lekker smelt. Het ultieme comfortfood voor de dinsdagavond.
> Naar het recept voor kip parmigiana
Woensdag
Zin in een lekker licht gerecht? Gelukkig maar, want deze vegan rijstsalade met geroosterde kurkumabloemkool staat op het menu. De teriyakidressing geeft het geheel een Oosters tintje.
> Naar het recept voor rijstsalade met geroosterde kurkumabloemkool
Donderdag
Let’s spice things up met een lekker visje. In slechts twintig minuten zet je dit feestje voor je smaakpapillen op tafel.
> Naar het recept voor scholfilet met chiliboter
Vrijdag
Boerenkool is nog tot maart in het seizoen, daar maken we graag gebruik van! Maak bijvoorbeeld deze lekkere stamppot met zoete aardappel.
> Naar het recept voor boerenkoolstamppot met zoete aardappel en speklapjes
Zaterdag
Deze risotto ziet er indrukwekkend uit, maar is makkelijker te bereiden dan je denkt. Hier pak je mee uit op de zaterdag.
> Naar het recept voor risotto met coquilles en garnalen
Zondag
Vandaag mag het allemaal wat rustiger aan en dat is precies wat de geroosterde zoete aardappel nodig heeft: tijd. We serveren we hem met harissayoghurt om de zachte aardappel net wat meer pit te geven.
> Naar het recept voor geroosterde zoete aardappels met harissayoghurt
Tip! Wil je dit lekkere weekmenu altijd terug kunnen vinden? Bewaar hem dan op Pinterest.