Maandag

De komende weken staat onze #meatlessmonday in het teken van de kampioen van het seizoen: asperges! Het lekkers wat we vandaag maken, lijkt haast op een weekendrecept. Zo versla je jouw maandagdip wel.

> Naar het recept voor gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Gefrituurde asperges op toast met kruidenmayonaise

Dinsdag

Indiase kip madras is veel lekkerder zonder pakjes en zakjes. Als je dit recept hebt gemaakt, wil je nooit meer anders.

> Naar het recept voor kip madras

Kip Madras

Woensdag

Niet alle goede dingen hebben veel tijd nodig, dat bewijst deze verrukkelijke ovenschotel maar weer.

> Naar het recept voor snelle ovenschotel met vis en spinazie

Snelle ovenschotel met vis en spinazie

Donderdag

Staat er een datenight op de planning en heb je maar weinig tijd om te koken? Je hoeft echt niet naar de snackbar om de hoek om tijd te besparen. Deze broccolipasta is al klaar in de tijd die je normaal op je frietje wacht.

> Naar het recept voor broccolipasta met pijnboompitten

Broccolipasta met pijnboompitten

Vrijdag

Spruitjes zijn ontzettend veelzijdig, bewijst ook Janneke Vreugdenhil. Probeer het eenvoudige recept zelf en laat je verrassen.

> Naar het recept voor geroosterde spruiten met rozemarijn en walnoten

Zaterdag

Vissen naar complimentjes? Niet nodig. Als je dit gerecht op tafel hebt gezet, krijg je ze vanzelf.

> Naar het recept voor kabeljauw in misoboter met bimi, sesam en edamame

Kabeljauw in misoboter met bimi, sesam en edamame

Zondag

Ribbertjes om je vingers bij af te likken. Ten eerste omdat ze zo lekker zijn en ten tweede omdat je dit eigenlijk niet netjes moet willen eten.

> Naar het recept voor supermalse whiskeyribbetjes

Supermalse whiskeyribbetjes