Maandag

#MeatlessMonday! We maken een van mijn favorieten: gratin van asperges met look en nootmuskaat. Er hoeft geen kaas overheen, maar het is wel heel lekker. Aan jou de keus!

> Naar het recept voor gratin van asperges met look en nootmuskaat

Gratin van asperges met look en nootmuskaat

Dinsdag

Vandaag gaan we voor een smakelijke bisque. Je kan hem mer kreeft maken, maar ook met krab. Net waar je voorkeur naar uitgaat.

> Naar het recept voor bisque met brandy en basilicumroom

bisque

Woensdag

Dit fijne gerecht vonden we in het kookboek Pardiz. De combinatie van zoete prei met tuinbonen zal je verrassen.

> Naar het recept voor tuinbonen met eieren

Tuinbonen met eieren (Baghala ghatogh)

Donderdag

Kip & prosciutto gaan feilloos samen met een van onze lievelingskruiden: tijm!

> Naar het recept voor kip met prosciutto en tijm

kip met prosciutto en tijm

Vrijdag

Heb je wel eens halloumi gegeten? Op deze fajita’s wil je dit kaasje zeker eens proberen.

> Naar het recept voor halloumi fajita’s

Halloumi fajita's

Zaterdag

We luiden het weekend in met een oh zo heerlijke varkenshaas. Lekker met romige boontjes on the side.

> Naar het recept voor varkenshaas met romige boontjes

Zondag

Op het menu van vandaag: dorade! We maken er een fijn gerecht van met venkel en remouladesaus.

> Naar het recept voor dorade met venkel en remouladesaus

dorade met venkel en remouladesaus